Airconditioning voor elke situatie, ook verwarmen!

De airconditioning systemen van Daikin zijn tevens (lucht/lucht) warmtepompen. Hiermee kunt u dus zeer voordelig en volledig gasloos uw woning verwarmen!!

Of u nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de Daikin verwarmings- en koeloplossingen komen tegemoet aan uw behoeften. Dom v/d Bergh TI B.V. is de eerste en daarmee de oudste Daikin dealer van Nederland en vindt samen met u de juiste oplossing voor uw situatie.
Wij bieden oplossingen voor thuis al vanaf €1.900,-
Vrijblijvende offerte aanvragen

"Wist u dat Dom v/d Bergh TI B.V. de allereerste Daikin dealer van Nederland was en dus al jarenlang officieel Daikin dealer!"

Split-unit airco's zijn tegenwoordig in tal van verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naast de traditionele wand modellen, zijn er zelfs diverse mogelijkheden om de airco's als vloermodel te leveren, weg te bouwen in interieur en koven. Daarnaast zijn er voor de cassette-units design panelen leverbaar, kunnen we de binnenunits qua kleur aanpassen aan Uw interieur. Verder installeren wij (mini) VRV systemen voor bijvoorbeeld grotere kantoorpanden, hotels, winkels en sportscholen. Voor informatie kunt U contact opnemen met onze adviseurs.

Wij gaan voor optimaal resultaat

Wist U dat de Daikin airco's niet alleen koelen. In de wintermaanden zijn ze zeker niet ondergeschikt aan traditionele verwarming. Fluisterstil, energie zuinig en comfortabel.... zeker het overwegen waard bij Uw verwarmingsvraagstuk. Koelen is het nieuwe verwarmen!

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten omtrent airco’s?

Bent u opzoek naar een aircosysteem en bent u benieuwd naar onze oplossingen en diensten? Wij helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP, OF GEEF ONS JE MENING!

Copyright © Designed by Designkru. & Developed by Movaworks. All Rights Reserved.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram