Betaalbare oplossingen voor verwarmen en koelen

Dom. v/d Bergh is een all-round W-installatie bedrijf. Onze focus ligt op zowel de particuliere als de B2B markt in met name de regio Zuid-Limburg. Renovatie, nieuwbouw, service en onderhoud, gespecialiseerd in centrale verwarming, airconditioning en warmtepompen.


Daarnaast verzorgen wij voor diverse grotere klanten het jaarlijks onderhoud aan de CV installaties, zijn we een speler in het vervangingsonderhoud, en hebben wij een professionele 24/7 wachtdienst voor onze onderhoudsklanten.

Ruime ervaring
Dom. v/d Bergh bestaat al sinds 1931. Trots zijn we om de oudste Daikin dealer van Nederland te zijn ! En 1 van de oudste bedrijven in Sittard !Wij staan voor ouderwets vakmanschap. Ons bedrijf is onder andere STEK erkend, evenals alle monteurs die dagelijks met koelmiddelen werken.De monteurs van Dom. v/d Bergh zijn goed opgeleid, gecertificeerd en beschikken over de benodigde kennis en ervaring. 

Weten waar u aan toe bent
Wij vinden het belangrijk om te allen tijde op een transparante wijze te werk te gaan. Zo weet u als klant altijd waar u aan toe bent: van de advisering tot aan de oplevering.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte. 


Waarom kiezen voor Dom. v/d Bergh?

Duurzaam zit in ons DNA

Wij bieden duurzame oplossingen die goed zijn voor het milieu en uw portemonnee.

Kwaliteit in merk en materiaal

Wij leveren alleen kwaliteitsproducten en werken uitsluitend met goed materiaal.

Energiepartner in Limburg

Centraal gelegen zijn wij dé geschikte energiepartner in Limburg.

Persoonlijk advies +31 (0)46-4510630